خرید(بررسی خواص و کاربرد و ویژگی های اسپارتیم - شیرین کننده مصنوعی)

بررسی خواص و کاربرد و ویژگی های اسپارتیم - شیرین کننده مصنوعی|30009176|gay|خواص اسپارتیم,کاربرد و ویژگی های اسپارتیم,شیرین کننده مصنوعی
این مطلب در مورد فایل دانلودی با موضوع بررسی خواص و کاربرد و ویژگی های اسپارتیم - شیرین کننده مصنوعی می باشد.

اسپارتیم (یا APM) (به صورت /?zespartelm یا a?spartelm تلفظ می شود) نام یک شیرین کننده مصنوعی، غیر ساکارید است. در اتحادیه اروپایی، تعدد عدد E (کد افزودنی) 951 E معروف است. اسپارتیم نمک میتل یک دی پپتید فنیل آلانین / اسید آسپارتیک است. از تأیید اولیه اش در سال 1974 موضوع بحث بوده است. ارزیابی ایمنی 2007 نشان داد که ارزش مدرک علمی موجود نشان می دهد که اسپارتیم در سطوح فعلی مصرف به عنوان یک شیرین کنندة غیرغذایی ایمن است.



بازاریابی :



این شیرین کننده تحت تعدادی از نام های تجاری از جمله ایکوال، نوتراسویت و کاندرل بازاریابی می شود و یک جزء تشکیل دهندة تقریباً 6000 غاذای مصرف کننده و نوشیدنی های فروخته شده در سرتاسر جهان از جمله (اما محدود به اینها نیست) سوداهای رژیمی و نوشابه های غیرالکلی دیگر، صبحانه های فوری، نعناع های بودار، غلات و آدامس بدون شکر، ترکیبات کاکائو، دسر یخ زده، دسر ژلاتین، آب میوه ها، ملین ها، مکمل های ویتامین های جویدنی، نوشیدنی های شیری، داروهای داروسازی و مکمل ها، ترکیبات شیر بستنی، شیرین کننده های روی میز، قهوه های فوری، ترکیبات رویه، خنک کننده های شراب و ماست می باشد. اسپارتیم به عنوان یک چاشنی روی میز در بعضی از کشورها آماده می شود. هر چند، اسپاریتم همیشه برای پختن مناسب نیست زیرا اغلب وقتی گرم می شود می شکند و بیشتر شیرینی اش را از دست می دهد. اسپاریتم یکی از جانشین های اصلی شکر توسط افراد دیابتی نیز می باشد.



چون ساکرالوز بر خلاف اسپارتیم بعد از گرم شدن شیرینی اش را حفظ می کند به عنوان یک جزء تشکیل دهنده عمومی تر شده است. این همراه با تفاوت ها در بازاریابی و تغییر سلیقه های مصرف کننده باعث شده است که اسپارتیم سهم بازار را به نفع ساکرالوز از دست بدهد.



ساختار شیمیایی :



اسپارتیم نمک متیل دی پپتید اسیدهای آمینه طبیعی، .L آسپارتیک اسید و L فنیل آلانین است. تحت شرایط خیلی اسیدی یا قلیایی، اسپارتیم ممکن است با هیدرولیز متانول تولید کند. تحت شرایط سخت تر، پیوندهای پپتیدی نیز هیدرولیز می شوند و منجر به اسیدهای آمینة آزاد می شوند.



در بازارهای معین اسپارتیم با استفاده از یک تغییر تعدیل شدة .E کولی به طور ژنتیکی تولید می شود.



خواص و کاربرد :



اسپارتیم یک شیرین کنندة مصنوعی است. 200 بار شیرین تر از شکر در تراکم های معمولی بدون ارزش انرژی بالای شکر است. اگرچه اسپاریتم مانند پپتیدهای دیگر ارزش کالری 4 کیلو کالری (17 کیلوژول) بر گرم دارد، مقدار اسپارتیم مورد نیاز برای تولید یک مزة شیرین آنقدر کم است که سهم کالری آن اندک است و آن را یک شیرین کنندة عمومی برای کسانی می کند که سعی می کنند از کالری شکر دوری کنند. مزة اسپاریتم شبیه مزة شکر نیست : شیرینی اسپاریتم شروع آهسته تر و مدت طولانی تر از شیرینی شکر دارد. ترکیبات اسپاریتم با پتاسیم اسسولفام ـ معمولاً در اجزاء تشکیل دهنده به صورت K اسسولفام فهرست می شود ـ بیشتر مزه ای شبیه به شکر دارند و شیرین تر از جانشین مصرفی به تنهایی است.



مانند بسیاری از پپتیدهای دیگر، اسپاریتم ممکن است در اسیدهای آمینة تشکیل دهنده اش تحت شرایط دمای افزوده یا PH بالاتر هیدرولیز شود (بشکند). این کار اسپاریتم را به عنوان یک شیرین کنندة پختن نامطلوب می کند و مستعد کاهش در محصولات دارای PH بالا به صورت مورد نیاز برای عمر مفید طولانی می کند. ثبات اسپاریتم تحت گرمایش می تواند تا حدی با گذاشتن در چربی یا مالتودکسترین بهتر شود. وقتی در آب حل شود ثبات



مطالب دیگر:
📜پاورپوینت گل ژربرا مشخصات گیاه شناسی ونحوه اشت و پرورش و تکثیر و شناسایی انواع بیماریها در گل ژر📜پاورپوینت آماده گل های شاخه بریده بررسی تاثیر دما و عمليات پس از برداشت بر عمر گل هاي و رز و صدف📜پاورپوینت آماده پاورپوینت بسیار جامع پیرامون کارآفرینی و مفاهیم و اصول کارآفرینی📜پاورپوینت آماده پروژه ارزیابی کار و زمان كارخانه طراحي مهندسي پولاد صنعت خودرو📜پاورپوینت آماده آموزش نرم افزار اکسل Excel – بسیار جامع و همراه با تصاویر📜پاورپوینت آماده درس مديريت مالي 1 دانشگاه پيام نور رشته هاي حسابداري و مديريت بازرگاني📜پاورپوینت آماده مقايسه تطبيقي استانداردهاي PRINCE2(4th edition) و PMBOK(3th edition)📜پاورپوینت آماده مديريت پروژه بررسی چرخه عمر و سازماندهی و برنامه ریزی و کنترل پروژه📜پاورپوینت آماده بررسی هزینه ساخت و تولید کرکره های مفصلی📜پاورپوینت آماده بررسی روش درمان رفتاری غرقه سازی Implosion Therapy اختلال وسواسی📜پاورپوینت آماده بررسی نظریه های مختلف مرتبط با سنجش رضايت شغلي و ارائه راهكارهاي بهبود رضايتمندي📜پاورپوینت آماده بررسی استرس و راههاي مقابله و علائم و راه های کنترل استرس📜پاورپوینت آماده بررسی علائم و عوامل موثر بر مصرف داروهای روانگردان📜پاورپوینت آماده بررسی نظریه مراجع محوری کارل راجرز در روانشناسی📜پاورپوینت آماده بررسی اختلالات شخصيتي معتادان و علل و عوامل گرایش به اعتیاد📜پاورپوینت آماده بررسی ارتباط میان اضطراب و فشار خون و علل و عوامل ایجاد اضطراب📜پاورپوینت آماده بررسی روانشناسی مثبت نگر و مثبت اندیشی و تاثیرات مثبت اندیشی📜پاورپوینت آماده خود شکوفایی و تجربه های اوج و دیدگاه روانشناسان مختلف در خصوص خودشکوفایی📜پاورپوینت آماده بررسی انواع راکتور و فرآیند پلیمراسیون راکتورهای پلیمیریزاسیون و راکتورهای📜پاورپوینت آماده بررسی جامع ترانسفورماتورهای توزیع📜پاورپوینت آماده بررسی جامع اعداد مختلط و تبدیل لاپلاس و انتگرال به همراه مثال📜پاورپوینت آماده بررسی انواع سنسور ها و ترنسمیتر ها📜پاورپوینت آماده بررسی سيستم كنترل فرآيند – سیستم حلقه باز و حلقه بسته📜پاورپوینت آماده پروژه درس تئوری صف📜پاورپوینت آماده بررسی مدیریت سبد سهام